a

MAGNESIUM OIL DENGAN 1001 KHASIAT

MAGNESIUM OIL DENGAN 1001 KHASIATKEBAIKAN MAGNESIUM OIL
Magnesium merupakan makanan tambahan yang lain daripada yang lain. Ini kerana kebanyakan orang kekurangan mineral penting ini adalah disebabkan oleh pemprosesan makanan yang kita makan dan rawatan air yang kita minum. Namun bidang kesihatan secara umumnya tidak menyedari peranan penting yang dimainkan apabila kekurangan magnesium. www.92mineral.blogspot.com
Terdapat pandangan umum mengenai penggunaan Magnesium Oil pada kulit (aplikasi secara transdermal) ialah jauh lebih tinggi dari mengambil magnesium secara oral. Menggunakan Magnesium Oil secara terus pada kulit akan meningkatkan tahap magnesium tubuh badan terutama dikawasan yang diperlukan. 1001 khasiat dan merawat pelbagai penyakit.
Magnesium melibatkan lebih 300 proses metabolic dalam tubuh untuk menghasilkan tenaga dan mengekalkan fungsi kesihatan. Ia merupakan kunci utama enzim-enzim yang penting dan memberi kesan kepada kesejahteraan tubuh. Ianya amat penting untuk memberi isyarat kepada otot-neuro yang memberi kesan kepada keupayaan kita untuk berfikir dan bergerak. Ianya juga penting untuk aktivi otot jantung serta kesihatan arteri kita. Malah, magnesium digunakan dalam hampir setiap aktiviti didalam tubuh badan manusia.
Manfaat kesihatan magnesium telah dikaji selama bertahun-tahun dan kekurangan magnesium dikaitkan dengan pelbagai keadaan termasuklah penyakit tulang, penyakit jantung, tekanan darah tinggi, arrhythmias dan denyutan jantung yang tidak teratur, kekejangan otot, sentakan dan lain-lain.
Maklumat lanjut
email success2u9@gmail.com
Tel /sms 017 611 5178
Iklanpercumapopular.com

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes Blog | Thanks to homeinbayarea.com