a

Pam dan alat besarkan batang

Adakah anda mencari  pam dan alat besarkan batang lelaki

pam besarkan batang Handsome Up adalah pam besarkan batang yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. pam besarkan batang ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse.

FUNGSI HANDSOME UP order sms 0148040578 amirwaffi

pam besarkan batang Handsome Up merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam besarkan batang ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

 

pam besarkan batang Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci. Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan pam besarkan batang Handsome Up secara konsisten.

pam besarkan batang anda dengan Handsome Up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam besarkan batang ini apabila zakar anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 1 bulan!

Anda digalakkan untuk membuang bulu kemaluan terlebih dahulu anda supaya tidak semak sangat dan boleh mengakibatkan kesakitan semasa proses menggunakan pum ini(tidak cukur pun tidak menjadi masalah).
Ambil kain, rendamkan dalam air suam (jangan menggunakan air panas, melecur nanti).Tuam zakar anda dengan kain tadi selama lebih kurang 5 minit. Tujuannya untuk meningkatkan aliran darah, melembutkan otot-otot & urat-urat zakar.
Ambil minyak (mana-mana minyak lintah yang terdapat dipasaran), sapu pada zakar & urutkan sehala dari pangkal ke hujung. Ulang 20-30 kali.
Ambil balang, pilih saiz getah yang sesuai dengan zakar anda. Getah ini untuk mengelakkan angin keluar dari balang semasa guna pam nanti.
Masukkan zakar ke dalam balang. Pam semaksimum yang boleh, tapi AWAS! jangan sampai sakit. Comfortable level: Ada rasa stretching tapi anda masih berasa selesa dengan tekanan yang anda gunakan. Biarkan zakar dalam balang selama 10 minit kemudian releasekan pressure dari balang. Biarkan zakar anda mengecil dengan sendiri baru cabut balang dari zakar anda.
Urut zakar anda semula seperti diatas. Tujuannya untuk refreshkan balik aliran darah anda semasa sesi penggunaan pam tadi.
Jangan lupa, basuh balang anda untuk sesi esok pula. Sebab jika tidak basuh, habuk-habuk mungkin akan melekat pada balang dan boleh menyebabkan gatal-gatal pada zakar anda nanti. Getah penutup jangan didedahkan pada angin dan perlu dilumur dengan minyak untuk mengelakan pecah dan merekah.
Ulang sesi senaman ini setiap hari selama 10 minit.
Jangan lupa untuk mengambil ukuran panjang dan ukur lilit sebelum memulakan senaman ini. Supaya mudah untuk anda monitor perkembangannya setiap minggu.

besarkan batang,
besarkan batang dengan cepat,
besarkan batang dengan bawang,
besarkan batang dengan suntikan,
besarkan batang cara tradisional,
besarkan batang pelir,
besarkan batang konek,
besarkan batang kote,
besarkan batang semulajadi,
alat besarkan batang,
ayat besarkan batang,
alat untuk besarkan batang,
jual alat besarkan batang,
bagaimana nak besarkan batang,
melancap boleh besarkan batang,
cara berkesan besarkan batang,

cara besarkan batang,
video cara besarkan batang,
cara urut besarkan batang,
cara besarkan dan panjangkan batang,
cara besarkan batang suami,
video cara nak besarkan batang,
cara besarkan batang konek,
cara nak besarkan batang konek,
ubat besarkan batang dan panjang,
cara besarkan batang dengan cepat,

cara besarkan batang dan panjang,
doa besarkan batang,
forum besarkan batang,
,gel besarkan batang
gambar cara besarkan batang,
gambar besarkan batang,

Informasi Pengirim
Nama: , ,      Kunjungi website
Terdapat pada , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Hobi
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes Blog | Thanks to homeinbayarea.com